今回は小田急線成城学園前駅前すぐ、洒落たネオンの看板が行きかう人々を誘う、『TO THE HERBS』さんにお邪魔させて頂きました。
今回、お話を伺ったのはこのお店に勤務されて6年の大河原さんです。
TO THE HERBSは1998年に日本に上陸し青山店から始まり、現在15店舗を構える本格イタリアンを提供しているお店です。成城学園店は2001年に営業を開始しました。
ランチからディナータイムまでご年配の方から小さなお子様まで、平日は150人、休日は200人のお客様で賑う成城屈指の繁盛店です。特に2階建てのこのお店は66席を有し、学園の保護者、学生自身の集まりでも使用され、お世話になった学生も多いと思います。
心のこもったサービスをするがお店のモットーであり、期待して来て下さるお客様に期待以上のサービスを提供する事を大切にされています。例えば、チーズやオリーブオイルをお客様の前でパフォーマンスし、満足して頂く、これは開店当時から行なっているそうです。
又、職場の良い環境をつくる事にも尽力されているそうで、従業員とのチームワーク、雰囲気を特に大切にされているそうです。
お料理に関しては、パスタ、ピザ、リゾットは勿論のこと、デザート、タピオカミルクティーは何と10年前から販売しており流行を先取りしているお店です!
イチオシは、『ウニといくらの冷製スパゲッティ』だそうで季節のメニューですが、常連の方より、いつから?いつから?と期待の声が絶えないそうですが、こちらのメニューはゴールデンウィークから9月中旬で今がチャンスです!
今後はインスタグラムを開設し、お得な情報や期間限定情報などを発信していくそうなので、是非皆さんチェックしてみてください。
今回取材にご協力してくださった大河原さんをはじめ、TO THE HERBS成城学園店の皆様、お忙しい中お付き合いいただき誠にありがとうございました。
TO THE HERBS
〒157-0066
東京都世田谷区成城6-10-2 成城ハナビル
TEL 03-5490-9700
月~土11:00-22:30 日・祝11:00-22:00
成城大学 境ゼミナール2年 成瀬 橋本 櫻井 原田 村山
For our interview, we visited “TO THE HERBS” which has an attractive neon signboard near Seijo Gakuen-mae Station.
I interviewed Okawara-san, who has been working at the store for six years.
TO THE HERBS first appeared in Japan in 1998, starting with its Aoyama store, and now has 15 stores that offer authentic Italian food. The Seijo Gakuen store opened in 2001.
From lunch to dinner time, from elderly people to children, it is a prosperous shop in Seijo that is full of 150 customers on weekdays and 200 people on holidays. In particular, this two-story store has 66 seats, and is used by parents with schoolchildren, and students themselves, and many students have used it.
It is the motto of the store that they provide a sincere service, and they place value on providing service that exceeds their customers’ expectations. For example, the performance of cheese and olive oil in front of customers has been performed since the store’s earliest days.
They are also committed to creating a good work environment. Teamwork and a good atmosphere among the employees are especially important.
As for food, pasta, pizza, risotto, dessert and tapioca milk tea have been on sale for 10 years and are ahead of the trend!
The recommended dish is “sea urchin and salmon roe cold pasta”, and it’s a seasonally limited menu. Regular customers are always asking when it will be available. The best chance of finding it is between Golden Week (May) and mid-September.
In the future, they plan to open an Instagram site where they will send out deals and menu information for a limited time, so please check it out.
Thank you to TO THE HERBS Seijo Gakuen store, including Okawara-san who kindly cooperated in the interview.
Seijo University Sakai seminar Second graders: Naruse, Hashimoto, Sakurai, Harada, Murayama
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