学生によるレポート一覧

2016年12月06日|学生によるレポート一覧
成城のイタリアン大衆食堂「trattoria」/ Italian restaurant "Trattoria" (English below)


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今回私たちがお邪魔したのは、「Trattoria」というイタリアンレストランです。

成城学園前駅西口から徒歩2分の場所にあります。みずほ銀行の奥側にあります。

外見は成城のイメージにあった雰囲気でした。

 

イタリアン1

 

内装もお洒落で落ち着いており、ゆっくりとできます。

イタリアン2

イタリアン3

 

「TRATTORIA」は2011年3月にオープンしたイタリアンレストランです。立地、外見、内装は高級なイメージですが、店の名前である「Trattoria」とはイタリアの気軽に入れる食堂や家庭的雰囲気を持つ大衆食堂という意味で、値段もお手頃価格になっています。

ご来店されるお客様は主婦や家族連れが多く、常連さんも多くいらっしゃるそうです!

 

そして今回は、オーナーのご好意で、料理をごちそうになりました!!!

 

まずはモレッティビールで、乾杯!

モレッティビールはイタリアのラガータイプのビールで軽く飲みやすかったです。

前菜やほかの料理との相性もよく、ぐびぐび喉に流し込む感覚で楽しめます。

イタリアン4 イタリアン5

 

 

そのあと出して頂いた料理はこちら↓

 

贅沢にオリーブオイルを使ったサラダ

 

熟成生ハム

 

イイダコのトマト煮

イタリアン6

トマトのコクと、イイダコのコリコリとした食感がたまりません!!

一口サイズのイイダコが可愛かったです。

 

 

シラスとバジルのピザ

薄焼きのピザの中心にシラスを贅沢にあしらった一品。食欲をそそられます。

一見珍しい、バジルとシラスも想像以上に相性が良いです!!

 

ワタリガニのカニみそクリームのリングイネ

イタリアン7

リングイネとはイタリア料理でロングパスタの一種です。

通常の麺よりも太く、味のしっかりとしたカニみそクリームソースとの相性は抜群でした。

 

 

牛ほほ肉の赤ワイン煮込み

イタリアン8

このメニューは「TRATTORIA」一番のおすすめメニューです。

五時間以上赤ワインでじっくりと煮込んだ牛ほほ肉はとても柔らかく、まさにほほが落ちるほどのおいしさです!笑

 

 

 

今回頂いたメニューは以上となります。

また、「Trattoria」ではランチメニュー限定でドリアもおすすめです。

一日10食限定らしいのでお早めに!!!

イタリアン9

定休日

水曜日

ランチ

11:00-15:00(LO14:00)

ディナー

17:00-22:00(LO20:30)

 

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A cheap Italian restaurant in Seijo, “Trattoria”

 

 

We visited an Italian restaurant called “Trattoria”

It is located 2 minutes on foot from Seijo Gakuenmae Station West Exit. It is on the far side of Mizuho Bank.

The exterior has an atmosphere that fits the image of Seijo.

 

 

The interior is fashionable, calm and relaxing.

 

 

“TRATTORIA” is an Italian restaurant that opened in March, 2011.

The location, exterior and interior have a luxurious image, but “Trattoria”, which is the name of the shop, means in Italian a casual cafeteria and eatery with a homely atmosphere. As such, the dishes are reasonably priced.

Many housewives and families visit, and regular customers visit a lot.

 

Also, the owner treated us to a meal!!!

 

 

First off, we raised a toast with Moretti beer!

Moretti beer is an Italian lager type of beer and is light and easy to drink.

It goes well with appetizers and other dishes, and is very easy to drink.

 

 

This is the dish we were treated to next↓

 

Salad with plenty of olive oil

 

Prosciutto cured ham

 

Octopus cooked in tomato

 

 

The rich tomato flavor and the texture of the octopus were amazing!

These bite-sized octopuses was delightful.

 

 

Pizza with whitebait

A thin crust pizza with generous helpings of whitebait. This really stimulates the appetite!

The combination of basil and whitebait was unusual, but they go together much more that we had expected!

 

 

Cream linguine with blue crab miso

 

 

Linguine is a kind of long pasta found in Italian cuisine.

It is thicker than normal paste and is outstandingly compatible with blue crab miso cream sauce.

 

Beed in red wine

 

 

This selection was the recommended best of the “Trattoria” menu.

menu is the best recommended menu of “trattoria”.

The beef, stewed in red wine for five hours, is very soft and absolutely scrumptious!

 

 

That was the meal that we enjoyed.

Also, “Trattoria” recommends a Doria that is only available for the lunch menu.

Only ten portions a day are prepared, so don’t delay!

 

 

Regular closing

Wednesday

 

Lunch

11:00 to 15:00 (last orders 14:00)

 

Dinner

17:00 to 22:00 (last orders 20:30)

 

 

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